LA FUNDACIÓ

LA FUNDACIÓ

LA FUNDACIÓ

w140613032

QUI SOM: La Fundació Vida Silvestre de la Mediterrània (FVSM) es va crear al 2002 a Mallorca, amb l’objectiu de contribuir a la conservació de la biodiversitat a Balears i a la resta del Mediterrani. La Fundació està formada per persones de diferents països i professions, configurant un grup multidisciplinar i motivat.

QUE FEIM: La FVSM fa feina en la recuperació de la biodiversitat i les tradicions rurals, educació ambiental, foment del voluntariat, desenvolupament rural, ecoturisme responsable i en la Custòdia del Territori. La FVSM col·labora estretament amb la Black Vulture Conservation Foundation (BVCF) en la conservació del Voltor Negre a Mallorca, darrera població insular d’aquesta espècie al món. La FVSM cuida i desenvolupa les seves activitats científiques, conservacionistes i educatives a la Finca de Son Pons, Campanet, una extensió boscosa de 18ha de gran valor natural, on es troben voltors destinats a educació ambiental i que és visitada per escoles, famílies i turistes. Des de 2012, la FVSM concentra també les seves activitats a la finca de muntanya de Ariant.

admin

Close

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies