ARIANT

ARIANT

ARIANT

w121222003

Al 2012, la FVSM va rebre en donació la propietat d’Ariant, una finca d’unes 1.000ha ubicada a la Serra de Tramuntana de Mallorca, declarada Patrimoni Paisatgístic i Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Ariant és una regió salvatge i inhòspita de Mallorca, i destaca per la seva biodiversitat, amb un gran nombre d’endemismes botànics, insectes, la cria de Voltor Negre (Aegypius monachus); una colònia de Falcó d’Eleonor (Falco eleonorare); Àguiles Pescadores (Pandion haliaetus), entre moltes d’altres espècies. Així mateix, Ariant compta amb un jardí mediterrani únic en la seva especialitat, de gran valor científic, didàctic i formatiu.

admin

Close

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies